Testimoni Skin Care Enfuselle Shaklee : Kulit Tak Berminyak, Jerawat Kurang

“Shaklee ada pencuci muka dan skin care ke?”
“Saya ingat ada vitamin aje”

“Enfuselle? Tak pernah dengar pun.”

Haaaa. Jangan terkejut ye.
Ramai yang tak tahu Shaklee ada Skin care terbaik sebaris jenama terkemuka, tapi harga berbaloi-baloi. Harga yang macam tak percaya murahnya, tapi kesan superb dan best. 

Nama Skin Care Shaklee yang best ini adalah Enfuselle.

Enfuselle ni ada 2 kategori, ada untuk kulit berminyak. Ada untuk kulit kering. Kalau kulit normal, jgn pilih Enfuselle, pilih Nutriwhite tau.

Sebelum kenal Senarai produk Enfuselle ni, Jom baca testimoni TERBAIK pengguna Enfuselle.

Testimoni #1
Nur Azratul Laila Ibu saya pakai set ini. Alhamdulilah jerawat makin kurang & minyak makin sekata.

Testimoni #2

Nurhidayah Rashid saya pun guna set ni..alhamdulillah..kulit kurang berminyak n jerawat pun kurang

Testimoni #3

Ummi Aisyah Ahmad Marzuki sy guna set ni…mmg best…muka.xberminyak dan melekit..lagi pun 8 bln bertahan guna.sebotol ni…shaklee terbaik!

Testimoni #4

June Mohd Alhamdulillah..saya puas hati dengan set ini. Jerawat makin berkurangan…

Testimoni #5
Su AnNajah saya pun..best!! muka dah takde minyak2 langsung!..tu baru pakai pencuci

Testimoni #6
Nhdbaby Diyana Sy pakai pencuci muka je..kalau duk tengah panas lama-lama pun muka x sunburn..Alhamdulillah.

Testimoni #7
Zeti Haiza Alhamdulillah.. puas hati guna set nie…. kulit dh kurang berminyak… jerawat dtg sebukan skali jer… memang pedih2 sket kt kawasan yg ader byk pores… tapi pores mengecil… ada kala kulit jd kering & mengelupas (hanya pd kawasan yg ader pimples & kulit mati).. kering & mengelupas sekejap jer… tp x la smpai rasa tegang mcm produk2 lain yg sng jmpa kt luar tu… apa pun.. kna support dgn supplement jgk..

Testimoni #8
Nas Wazir Sy mmg pakai.best sangat2..dlu klu lepas cuci muka kulit kering sgt2..pastu x letak apa2 terus berminyak2..tp lepas pakai set ni mmg beza..paling suka balancing moisturizer tu..mmg buat kulit lembut dan kurg berminyak..blackhead pun dah kurang..love it so much

Waaaahhhh.
Teruja dengar kan.
Ya. ini bukan rekaan. Ini adalah testimoni sebenar. Di bawah adalah gambar sebenar testimoni ini.

Enfuselle Skin Care

Rangkaian ENFUSELLE, 2 kategori set mempunyai:

Kategori 1: Normal to dry skin

  1. Hydrating Cleansing Lotion
  2. Hydrating Toner
  3. Hydrating Moisturizer
  4. Eye Treatment

Kategori 2: Normal to oily skin

  1. Purifying Cleansing Toner
  2. Purifying Toner
  3. Balancing Moisturizer
  4. Eye Treatment

Dapatkan Skin Care Terbaik dari Shaklee HARI INI. 

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge