Takut Dengan Dahsyatnya Side Effect Ubat-Ubatan, Ini Pilihan Saya..

Dahsyatnya Side Effect
—–

Gambar menunjukkan side effect ubatan yang biasa kalangan kita ambil. 
.
Saya sendiri pun terkejut, sebab saya dan family pun ambil.
Tapi, jika diambil sekali sekala, pasti kurang efeknya.
.
Cuba bayangkan jika kita kurang sihat hampir setiap bulan?
Setiap hari?
Mungkin tak boleh nak elak makan ubat-ubat ini.
Kalau tak, macamana nak buat kerja kan?
.
Anak-anak yg sering demam setiap bulan tu, bayangkan pula keadaannya.
.
Sebab itu, imun badan perlu kuat dgn jaga pemakanan, ambil supplemen.
Bukan ketika dah sakit, tapi bina imun masa sekarang, masa sihat.
.
Supplemen untuk dewasa:
▶ Ambil Antioksida tinggi – contoh Vivix
▶ ACE (Carotomax, Vitamin C, Vitamin E)
▶Vitalea (Multivitamin)
.
Supplemen untuk kanak-kanak:
▶Vitalea for Kid(Multivitamin)
▶ Vitamin C Chewable
.
Jangan lupa jaga pemakanan dan exercise selain ambil supplemen.
.
Ingat sihat sebelum sakit.
Kuatkan Imun badan sebelum ‘diserang’
.
Dapatkan penguat imun anda HARI INI. 

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge