Selepas Jumpa Shaklee, ‘Benda’ Ini Mula Jadi Koleksi Saya

Dulu tak reti baca buku
=====
.
Apa perubahan shaklee bawa dalam diri saya? 
.
Banyak. Secara fizikalnya, memang boleh nampak.
Income tambahan, anak sihat, suami sihat, ibu sihat, diri sendiri cergas. Kawan bertambah, sbb ramai customer dah convert jadi kawan.
.
Tapi, yang paling berharga dalam diri adalah keinginan nak improve diri.
.
Dahulu, buku hanya utk exam. Tak pandai baca utk tambah ilmu.
Suka kumpul majalah dari baca buku.

Sekarang ni dah jadi hobi cari buku selfhelp. Ada je buku yang tak habis baca. Ops.
Tapi, banyak perkara saya belajar melalui membaca.
.
Belajar nak bina confident diri
Belajar nak tulis matlamat dan impian
Belajar macamana nak jadi leader yang baik
Belajar jadi lebih positif
.
Sekarang pun masih belajar.
.
Walaupun belum capai tahap membanggakan dalam shaklee, saya bersyukur kenal shaklee sebab dapat improve diri.
Sunnah Rasulullah adalah berniaga, dan memang betullah berniaga ni banyak improve attitude kepada yang lebih baik.
.
Shaklee best!
Luv Shaklee. 

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge