Minum Teh Hijau Boleh Hilang Mengantuk? Selamat Tinggal Kopi

Minum Teh Hijau Boleh Hilang Mengantuk?

Ayat ni macam tak betul aje. Biasanya kita selalu dengar kebaikan teh hijau untuk kurus dan detok toksin dalam badan, tapi yang teh ni boleh hilangkan mengantuk. 
Biasanya, kopi aje yang boleh hilangkan mengantuk, Betul tak? 
Ya, Jangan tak percaya, teh special ni bukan sahaja boleh hilang mengantuk, malah anda pun rasa bertenaga semacam sampai termimpi-mimpi nak buat macam-macam kerja. 
Eh, Special betul teh ni. Teh apa ni?

Sebelum tu, video di bawah adalah video seorang rakan yang dah rasa teh best ini. Ramai yang dah jatuh cinta.


Ubat Tahan Mengantuk Tanpa Dadah: Cergas Sokmo! from iReach HD on Vimeo.

Sebelum tu, Jom baca testimoni ni. 
Haaaa. punyalah tak mengantuk walaupun tidur cuma 2 jam. 
Ini adalah Cinch Tea Shaklee yang sangat hebat dan marveles. Ramai yang dah cuba, dan ternyata keberkesanannya. 
Tak percaya?
Ni ada satu lagi testimoni. 
Eh, betul laaaa. Sukanya saya baca testimoni ni. Cinch Tea ni bukan sahaja boleh bantu untuk kurus, tapi boleh ganti air tenaga lain yang tahap kafein tinggi dan gula yang tinggi. 
Saya pernah dengar ada seorang wartawan di Singapura yang maut sebab tak tidur selama 3 hari dan minum air tenaga yang banyak untuk hilang mengantuk. So, dia dah kena keracunan dalam darah dia. 
Terrible kan?
Kafein tak bahaya, tapi jika ambil berlebihan sangatlah mengancam nyawa. 
So, macamana nak elak minum kopi, dan tak nak mengantuk??
Ambillah Cinch Tea Shaklee yang memberi tenaga untuk anda. Anda akan tak rasa mengantuk lepas minumnya. 
Apa Kandungan Cinch Tea ni?
Dia ada 4 jenis ekstrak tea yang special. Cinch Tea sahaja ada rumusan hebat macam ni. Dia ada:
1) Matcha Green Tea Powder
2) Red Tea Extract
3) White Tea Extract
4) Rooibos Red Tea Extract
Anda bebas untuk bancuh ia dengan air panas atau air sejuk. Ataupun boleh tambah perisa lain seperti lemon dan halia. Lagi UMPH dan menyelerakan.
Berminat membeli Cinch Tea? Sekotak Cinch tea ada 28 sachet tea. Banyak sachet.

Dapatkan CINCH TEA Anda Hari INI.

Atau hubungi PENGEDAR ANDA : (sila ikut cara order di bawah)

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge