Goodies Pengganti Jajan Untuk Birthday Amin

3 Hari lagi menjelang Birthday ke 3 Muhammad Amin.

Cepatnya masa berlalu. Dah masuk 3 tahun dah Amin dan dah nak jadi abang dah dia.
Alhamdulillah biasanya tiada celebration khas untuk anak-anak Ida, tetapi akan membeli goodies untuk kawan-kawan mereka.
Dah lama dah Ida tak bagi goodies dalam bentuk jajan (gula-gula, coklat) untuk kawan-kawan mereka. Kali ni beli melalui online sahaja.
Cuba tengok gambar di bawah:

Baru sahaja order 40 buku mewarna dari PTS. Harga pun tak sampai RM5 untuk satu buku. 
Tak percaya?
Tengok senarai ni
Ida rancang nak beli bilangan yang sama, tapi bilangan yang tinggal dah tak banyak. 
Setiap satu tu dapat diskaun lagi.
Diskaun sampai RM21. Mana nak dapat kan?
Dah lah tak payah keluar rumah, cari parking.

Klik klik aje online. Free postage plak tu.

Ada diskaun sampai 30 September

Harga-harga buku ni sebenarnya dapat sebab ada less 10%. PTS sedang buat MYCYBERSALE. 
Menarik sangat!
Ada buku harga RM1 plak tu.
Cuba klik link bawah ni

Sebagai seorang yang memang suka pergi kedai buku, sale macam ni memang ditunggu-tunggu.
Jangan tunggu lagi.
Banyak buku sold out tau! hihi

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge