[Video] Istimewa Mei 2017, Blender Jus Separuh Harga Untuk Semua

Bayangkan anda dapat peluang beli blender dengan separuh harga?
Lagi-lagi yang branded dan kualiti tinggi.

Pasti tak akan lepaskannya kan?

Itu belum lagi tengok bentuk rupanya yang seksi. Aww.

Tara..

Haa cantik kan?

Gambar di bawah pula adalah set penuh Blender Ferrano ini

Satu set blender Shaklee ni didatangkan dengan :

  • 2 unit botol 400ml & 600ml dengan penutup
  • 2 unit sarung penebat haba, bestt kan nih!
  • 1 unit carrying ring (mudahlah nak bawa botol tu ke mana-mana)
Kelebihan:
  • Motor blender sangat power dengan kuasa 350W. Mudah nak dapatkan smoothies yang halus.
  • Penutup botol mudah dibuka (ada flip), mudah untuk minum bila bawa ke mana-mana
  • Ada sarung untuk kekalkan kesejukan air
Nak tengok dengan jelas setiap satu bahagian dia, boleh klik video rakan saya di bawah ni:

Apa nak blend dalam blender ni kan?

Boleh tengok youtube contoh penggunaan di bawah ni:

Nampak menarik kan?

Bagaimana Dapatkan Blender Promosi ni

Lepas tengok video kat atas, mesti tak sabar nak dapatkan dia kan? 
Cara dapatkan Blender ni adalah dengan buat pembelian 250uv, dan boleh dapatkan blender dengan harga RM149.99
Contoh pembelian 250uv : Vivix 2 botol + Omega Guard
atau pembelian satu set lengkap Nutriwhite (7 produk)

Jika ingin produk tahu uv produk lain, boleh hubungi saya dan saya akan consult anda.

Ikuti langkah di bawah

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge