Suka Sangat Minum Susu Masa Pantang, Anak Terima Akibatnya

Sebenarnya memang ramai orang tak suka minum susu.
Tak kira lelaki atau perempuan. 
Sebenarnya walaupun susu ni sangat penting kepada wanita terutama wanita mengandung dan menyusu, tetapi ada golongan yang loya apabila minum susu.
Mesti anda juga ada kenalan begitu.
Atau anda SENDIRI yang loya minum susu.
Haaa…
Jom Tengok pengalaman seorang ibu Berpantang yang awalnya tidak suka minum susu, akhirnya menjadi peminat setia ‘SUSU’ yang satu ini.

ESP EFFECT !

1st time amik ESP sebab rakan opis beria-ria suh rasa ESP dia..waktu tu myra baru lepas abis pantang..tapi sebenarnya member ni da lama suh rasa ESP ni dari since mengandung lagi..

cuma myra bukan peminum susu or penggemar susu..pendek cerita tak minum susu lansung..jadi agak berkira-kira la nak minum..sebab dah buat mindset yang putih itu susu..hahaha

Ok back to story..
nak jadikan cerita hari 1st day masuk opis pas pantang tu jugakla try ESP ni..tapi memula tak berani try ESP tu begitu sahaja..
Myra campurkan ESP dengan air VICO..wow boleh tahan jugak rasanya..boleh telan..tiada bau yang meloyakan..sangatttttt SEDAPPPP… heart emoticon huhu.. tapi masa tu tak berapa cukup budget tuk beli..jadi hold dulu..duk minum member punya ja..hehe Thanks akak Suhaila bagi try secara percuma..so exclusive..

Then, bulan depannya kak su ni pepagi da jumpa myra..sebab nak bagi tau promo bulan tu adalah ESP..wow masa tu rasa teruja sangat..yela Myra baru pas pantang baby pulak Breastfeed..nak kena pam susu hari2 kat opis..baby pulak memang tak nak minum susu formula..

so, I is TERUJAAAA..
pastu dapat pulak tawaran hebat dari kak su sendiri boleh buat payment 2x.. sapa tak nakkan..Terus call hubby bagitau..cornfirm beli..esok tu terus dapat 1 canister ESP… disebabkan saranan minum 3 sudu 1 hari..sangattt dimanfaatkan.. 
SARAPAN, LUNCH, MALAM cukup 3 sudu..SUSU MELIMPAH sangattt..
 dan paling best now baby dah 2Tahun 1 Bulan and baby dapat penyusuan lengkap sehingga 2 Tahun..ALHAMDULILLAH..

Even anak dah 2 Tahun..myra still consisten amik ESP ni..sebab myra bukan setakat dapat package SUSU MELIMPAH tapi KULIT CANTIK…DAPAT BERAT BADAN SEBELUM MENGANDUNG….WOOOWWWW.. HEBAT KE HEBATTTT !

**Baby myra lahir comey je (2.1kg) pas sebulan (4.2kg) pas 3bulan (6.8kg) and NOW 13kg (2Tahun)




Myra Terus Suka Minum Susu ESP

Myra seperti juga ramai wanita lain yang tidak gemar minum susu. Namun selepas minum ESP, susu badan Myra bertambah banyak. 
Syukur, impiannya untuk menyusukan anaknya sehingga 2 tahun tercapai.
2 lagi keajaiban yang Myra dapat adalah kulitnya bertambah cantik. ESP adalah sejenis protein. Ia bantu menggantikan sel-sel mati dan kulit akan bertambah gebu dan cantik.


Berat bayinya bertambah dengan baik.
Semasa lahir hanya (2.1kg), lepas sebulan (4.2kg)
 lepas 3bulan (6.8kg) and NOW 13kg (2Tahun)
Dengan ciri-cirinya yang membuatkan kita kenyang lebih lama, ia sesuai untuk mereka yang ingin kurus. 
Myra berjaya mendapatkan berat badan sebelum mengandung seperti yang diimpikan oleh semua ibu yang baru bersalin. 

WOW.
WOW
WOW
Patutlah ESP menjadi pilihan ramai ibu-ibu menyusu yang ingin kurus tetapi kekal mempunyai susu badan yang banyak untuk bayi mereka. 
Dapatkan ESP anda HARI INI. 
Hanya RM150 dan anda dapat pelbagai KEBAIKAN yang tidak terhingga. 


Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge