Ramai Kata Ruginya Tak Datang Health Talk Shaklee, Ini Sebabnya.

Alhamdulillah, 5 Januari lepas, Ida dapat kesempatan hadir ke Health Talk Shaklee. Shaklee memang sediakan seminar kesihatan (Health Talk) setiap bulan di beberapa tempat satu Malaysia.

Health Talk ini diberi oleh pakar nutrisi Shaklee. Ia bertujuan untuk memastikan semua pengedar Shaklee mendapat info berguna berkaitan produk terbaru dan produk promosi secara terus.

Ia juga memberi peluang semua pengedar Shaklee bertanya terus dengan pakar nutrisi jika ada soal jawab berkaitan kesihatan dan produk.

Kali ini, Shaklee mengadakan Health Talk di Shahzan Inn Hotel, tengah bandar kuantan.

 

 

3 Produk Yang Dibincangkan

3 Produk yang dibincangkan adalah

  • Omega Guard
  • CoqTrol
  • Produk Youth

Omega Guard adalah produk promosi bulan ini. Pembelian 3 botol Omega Guard bulan ini akan dapat 5% less.

Coq-Trol pula produk terbaru yang dilancarkan bulan ini. Ia adalah formulasi baru dari produk Coq Health yang pernah ada dalam pasaran satu tika dahulu.

Youth pula adalah skin care terbaru yang akan memasuki pasaran Malaysia Mac nanti. Ia akan menggantikan Nutriwhite dan Enfusselle. Sangat sesuai dengan semua jenis kulit.

 

Bulan ni ada promosi Omega guard. Minyak ikan terbaik di pasaran.

Minyak ikan ni bagus untuk turunkan kolestrol, kuatkan minda, jadi pelincir untuk sendi.
Kebanyakan yang makan kata badan rasa lebih segar, buang air lawas, gerakan lutut dan sendi pun lancar, tak bunyi-bunyi dah.

Yang demam cepat kebah sebab imun badan lebih kuat, asthma pun boleh baik.

Omega ni memang Top 10 produk terlaris dalam Shaklee.
Promosi bulan ni pun, ramai yang dah beli sebab beli 3 botol dapat less 5%

🐟Harga sebotol RM144.43
🐟Beli 3 botol RM433.29
🐟Beli 3 botol (less 5%) RM411.55
Jimat RM21.74

✔Beli 3 Botol dan jimat RM21.74

 

 

CoQ-Trol pula adalah supplemen terbaru yang direformulasikan dari supplemen CoQ10 terdahulu. Ingin tahu kelebihan produk ini, saya ulas semula kelebihannya berdasarkan apa yang pakar nutrisi ceritakan dalam video di bawah

Di dalam kelas nutrisi ini, kami dapat merasa sample supplemen Coq-Trol ini. Setiap orang yang hadir diberi 2 biji sampel secara percuma. Best kan?

 

Produk ketiga yang dibincangkan dalam kelas ini adalah Youth. Produk terbaru yang akan dilancarkan bulan Mac, tetapi leader terpilih boleh mencuba seawal bulan depan.

Produk Youth akan menggantikan Nutriwhite dan Enfuselle. Ia sesuai untuk semua jenis kulit muka. Dalam kelas ini, kami berpeluang mencuba set Youth ini dan merasai kesan serta mertanya.

Sangat lembut dan best.

 

Berikut adalah gambar-gambar sekitar Kelas Nutrisi yang Ida pergi

Full House!

 

Health Talk kali ini memang paling best antara semua kelas yang Ida pernah pergi. Memang tak sabar nak dapatkan produk Youth bulan depan.

Kepada yang ingin dapat produk Shaklee, boleh hubungi Ida ye.

 

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge