Promosi dalam SEJARAH SHAKLEE Malaysia : Promosi Kembar

Wow.
Satu Kejutan Kepada semua peminat Shaklee. Kini, Shaklee sangat prihatin dengan kehendak peminat, sentiasa memberikan yang terbaik dan kejutan. Khas untuk kita, peminat Shaklee.

Ya. Kita.
Kita pengguna tegar Shaklee, dan Shaklee sangat menghargai kita.

Bulan September cipta sejarah apabila Shaklee buat DOUBLE PROMOTION atau Promosi Kembar dengan menampilkan 2 Produk hebat dan terlaris.

Jeng. Jeng. Jeng.

Mealshake dan Collagen Shaklee!!!

PROMOSI Collagen Shaklee – Beli 6 Percuma Satu
PROMOSI Mealshake – Beli 3 Percuma 1.
Woweeee. Hebat. (tepuk tangan!)
Apa yang bestnya promosi ni?
1. Jarang dapat promosi Double camni, mudahlah kita pakat kumpul order ramai-ramai untuk cuba Collagen terbaik ni. Ya. Masa ni lah nak cuba
Ada kawan makan 1 kotak aje, dah terasa kelembapan kulit, no more kulit kering
Ada kawan makan 2 kotak kolagen, jeragat kehitaman dah kurang, muka kembali tegang dan kemerahan. 
Tak percaya?
Amacam, ada nampak lagi muda tak??


2. Promosi Mealshake yang SANGAT DITUNGGU-TUNGGU. 

Mealshake adalah kesayangan ibu-ibu, sebab anak-anak kekal cergas. best wo.
Anak yang selalu hantar nurseri cepat kena demam dan batuk selsema kan? kini tidak lagi.
selera anak pun bertambah.

Tak pelik lah promosi Mealshake adalah promosi yang ditunggu-tunggu kan?

Best tak?
Best tak?

3. Beli satu set Kolagen bukan setakat dapat 1 kotak PERCUMA, malah PERCUMA keahlian, PERCUMA kos penghantaran, dapat BONUS tengah bulan. (berapa kali percuma daaa…)

Mana ada orang tak suka.
Sukaaaaaa sangat.
Eh. Eh. Jangan senyum sorang-sorang, terus aje call saya untuk order

Cantik dapat, keahlian dapat, BONUS pun dapat!!




“Ala.. Banyak sangat nak beli! Tapi saya berminat…”


Jangan susah hati. Bukannya saya paksa beli banyak pun. Nak beli 1 pun boleh.
Kalau nak JIMAT banyak dengan beli 1 set, kumpul kawan-kawan yang nak beli daaaaannnnn anda dapat banyaaaak FREEEE




Nak beli 1 kotak, atau 1 set??
Jom Order Hari INI


Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge