Menyesal Saya Minum Performance Drink Kerana..


Kalau korang stress, biasanya buat apa.
Ramai org suka makan, tapi saya suka tidur.

Ada satu hari(minggu lepas), sebab kerja banyak, saya sedikit stress dan cuba utk lelapkan mata.

Mata tutup tapi tak lena.
Habisnya terkebil-kebil.
Nak kata minum kopi, teh. Takde pula.

Rupanya, masa buka puasa ada minum Performance drink(Performance Drink)
Saya jarang beli, beli pun utk bulan puasa.

Memang niat nak tidur terpaksa ditunda.
Penangan PD, mata jadi segar,tak mengantuk.

Menyesal minum Performance Drink kalau ada niat nak tidur.
Bagusnya, end up bangun terus buat kerja tau.

Memang bantu kekal cergas masa a few sleepless days hari tu.

PD TERBAIK!

#tsunamishaklee
#task1

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge