Kekalkan kesegaran dalam Ramadhan

Ramadhan kian menjelang, mesti semua orang tak sabar-sabar nak menikmati Ramadan bulan ibadah. Apa taknya.. Kalau kita buat ibadah contohnya solat dalam bulan-bulan biasa, mungkin pahalanya 1. tapi di bulan Ramadan, pahala di ganda sampai berpuluh kali. Macam dapat bonus pun ada. Bonus yang ini kekal tau.. saham akhirat, pembantu diri menghadapi alam kekal abadi.

Shaklee ada set untuk kekalkan kesegaran sepanjang hari di bulan Ramadan nanti. Sebelum tu, jom baca testimonial kawan kita ni..

Hari pertama: 
Makan roti, coklat. Minum ESP dan PD untuk sahur. Alhamdulillah, Boleh tahan.
Hari Kedua:
Makan nasi lemak, soya segelas, coklat. Sudah terasa agak lapar.
ESP?
PD?
Apa tuh?

 

Shaklee ESP:

  • Menyediakan tenaga berkekalan dan membantu menahan rasa lapar kerana belakan sumber tenaga yang konsisten.
  • Protein soya membantu mengurangkan kolesterol
  • Mengandungi lima vitamin B penting, separuh daripada kajian menunjukkan yang soya membantu dalam mengawal kestabilan hormon semasa tempoh putus haid
  • Protein soya bukan-GMO ini dihasilkan si bawah satu program yang digelar Identity Preservation Program (IPP), di mana kacang soya dipantau dan dijaga dengan teliti dari proses menanam sehinggalah saat pemprosesannya.

PD (Performance Drink)


Penghilang Dahaga untuk Si Juara

Penyahhidratan merupakan penyebab biasa bagi kelesuan dan tahap pencapaian yang kurang memberangsangkan bagi para atlet. Shaklee Performance® terbukti secara klinikal untuk menyokong tahap hidrasi berbanding air.  Tambahan pula, Performance mempunyai lebih banyak elektrolit dan menyalurkan lebih banyak tenaga berbanding jenama minuman hidrasi yang lain.
Campuran Elektrolit OPTI-LTYE™ proprietari   dengan campuran unik karbohidrat kami  dapat memberikan tenaga segera dan berkekalan bagi menyokong hidrasi optimum.
Terbukti secara klinikal
Ujian makmal terhadap atlet dengan pencapaian cemerlang menunjukkan yang Performance Shaklee dapat:
•    Mengurangkan kehilangan bendalir bagi meningkatkan
hidrasi
•    Memberikan spektrum elektrolit yang menyeluruh termasuk
kalsium dan magnesium (bukan untuk jenama unggul)
•    Memelihara tahap gula dalam darah bagi mengekalkan
keupayaan tenaga dalam meningkatkan stamina.

Saya juga mengalami perkara yang sama ketika ganti puasa minggu lepas. Alhamdulillah.
Kepada yang berminat boleh hubungi saya:

I’m Your Shaklee Independent Distributor
Kuantan Pahang
ID: 886581
emel: ifaz_0212@yahoo.com
sms/call: 019-3816167

Related Posts

One thought on “Kekalkan kesegaran dalam Ramadhan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge