2 Fakta Mengejutkan Mengenai Kanser

[Fakta #1] 1million sel!

—–
Mesin pengimbasan/ pengimejan paling canggih pun hanya boleh detect tumor kanser bersaiz 1mm.
.
Lebih kecil dari tu, masih belum boleh dikesan.
.
1mm!
Kecik sangat kan?
.
Tapi 1mm tumor kanser tu dah membentuk 1million sel kanser.
.
1cm tumor kanser membentuk 1BILLION sel kanser.
.
1mm tumor = 1MILLION sel kanser
1cm tumor = 1BILLION sel kanser
.
Imun badan yg kuat boleh bantutkan sel kanser.
.
.
++++++++++++++++
.
.

[Fakta #2] 

Org kata penyakit kanser adalah penyakit paling cepat perkembangannya lepas di diagnos.
.
Sebenarnya perkembangan awalnya sangat perlahan.
.
Perkembangan 1 sel kanser hingga jadi 1cm kanser ambil masa 6 – 8 tahun.
.
1cm je!
.
Bagaimana nak elak ia berkembang?
.
Kuatkan sistem imun kita masa kita masih sihat dan muda.
.
Makan makanan tinggi sifat anti-kanser termasuk antioksida, phytochemichal dan phytoestrogens.
.
Vivix adalah salah satu supplemen tinggi antioksida dan boleh kuatkan imun badan kita.




Vivix dan Kanser


Vivix adalah salah satu produk Shaklee yang boleh bantu dalam mengawal sel kanser dan merawat sehingga pulih.
Kandungan utama dalam Vivix Shaklee adalah:



1. Polygonum Cuspidatum (Japanese Knotweed)

2. Anggur Muscadine
3. Purple Carrot
4. European Elderberry
Kesemua bahan ini mempunyai kandungan Resveratrol yang tinggi.
Resveratrol adalah bahan yang mampu merawat pelbagai jenis penyakit termasuk Alzheimer, Diabetes dan kolestrol.
Resveratrol merupakan perubatan semulajadi pertama yang mempunyai bukti kukuh yang boleh menghalang atau menghentikan pelbagai peringkat kanser. 
Resveratrol bukan sahaja menghindar kanser, malahan ia dicadangkan sebagai rawatan tambahan.
Penyelidik dari University of Rochester (terbitan Mac, 2008) membuktikan untuk pertama kalinya yang resveratrol boleh membantu memusnahkan sel kanser pankreas dengan menembusi sumber tenaga teras sel, atau mitochondria, dan melumpuhkan fungsinya. 
Mitochondria mempunyai DNAnya sendiri dan mempunyai kebolehan untuk membekalkan tenaga kepada sel secara berterusan apabila berfungsi dengan betul. 
Menghentikan sumber tenaga secara teorinya menghentikan kanser. Resveratrol mengganggu sumber tenaga sel-sel kanser.
Sumber –http://greenhealth4u.myshaklee.com/us/en/about_do_you_know.html

sumber: http://www.freevitamin.my/

Testimoni Vivix bantu Rawat Kanser

Berikut adalah beberapa Testimoni Vivix yang berjaya bantu rawat Kanser

Testimoni 1: Kanser Usus Tahap 4

Testimoni 2 : Breast Lump

Testimoni 3 : Kanser Rahim

Testimoni 4: Kanser Ovari

Testimoni 5: Kanser Tahap 4


Testimoni 6: Kanser Payudara

Bagaimana Nak Dapatkan Vivix?

Harga sebotol Vivix hanya RM475 sebotol.
Ada 2 cara untuk dapatkan Vivix.
CARA PERTAMA:
 Anda boleh menggunakan kad debit/kad kredit sendiri dan membeli Vivix secara online dengan mudah, terus dari web Shaklee.
Setelah menyediakan kad debit/ kad kredit, sila klik link ini untuk membeli: Link Beli Vivix
CARA KEDUA: 
Ikuti langkah mudah di bawah

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge